onsdag 8. september 2010

Fleece til klatring fra Houdini Sportswear

En ’Rolls Royce’ av en fleece og sterkt vanedannende!

Fleecejakken fra Houdini sportswear har hette i Premium Polartec® Power Stretch®. Jakken er meget varm, gir maksimal bevegelsesfrihet og komfort nærmest kroppen. Her får du også en meget bra forhold mellom varme-vekt. Myk microfleece på innsiden for optimal fukttransport. Slitesterkt og friksjonsfritt yttermaterial gjør at andre plagg glir lett utenpå. Dobbelt foret hette med høy formsydd krave. Skjult stramming i hette med softstoppers. Forlengede armer med integrert håndgamasje. 2-veis frontglidelås og glidelåsgarasje. Håndvarmer lommer. Alpha-sømmer for optimal komfort og perfekt passform. Back drop. Feminin atletisk passform.

Det at jakken er vanedannende er ingen spøk. Snakk med en som bruker jakken og spør hva de synes. Materialene i fleecejakken og passformen gjør dette til markedets mest komfortable jakke.  Klikk.no gjennomførte en test av fleecejakker og her er konklusjonen deres:

Konklusjon for Power Houdi
Komfortabel jakke til hustrige dager.
Godt snitt, passer godt som eneste plagg under annen skalljakke, men også plass til undertøy under.
God lengde i livet og elastisk stramming nederst og i hetta.
Hals som går over i hette – halsen dekker godt – både når en bruker hetta og ikke.
Hetta sitter godt og bygger lite når den ikke er i bruk.
Lange mansjetter med tommelfingerhull.
To lave utvendige lommer med glidelås og to innvendige stikklommer.
Holder på lite fukt og ”puster” bra.
Testernes favoritt til daglig bruk.

Denne jakken ble testpanelets favoritt av totalt 21 jakker. Hvis du ønsker å kjøpe denne jakken, finner du fleecejakker til dame her og herrer her. Denne testen tok ikke med kriteriet miljø i sin evaluering. Vi har funnet ut at det mest miljøvennlige klesmerket per i dag er nettopp Houdini sportswear. De har en rekke andre modeller og vi anbefaler virkelig buksene deres. Her finner du en rekke andre modeller fra Houdini sportswear.

Houdini sportswear som bidragsyter til et bedre miljø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar